Ιστορικό

Το φροντιστήριο « Θεσμός» ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1992. Με την σημερινή επωνυμία «ο Θεσμός» λειτουργεί από  το 2004, υπό τη διεύθυνση των Δασκαλάκης Γιώργος, Θεοδωράκης Γιάννης, Μαρκογιαννάκης Γιάννης, Μπουζουνιεράκης Μανώλης, Σπανουδάκης Αντώνης.
Το φροντιστήριο δραστηριοποιείται στο χώρο της μέσης εκπαίδευσης, παρέχοντας τις εκπαιδευτικές γνώσεις στους μαθητές του, οι οποίοι φοιτούν στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, ήδη από την Α’ Γυμνασίου μέχρι και τη Γ’ Λυκείου.
Η προσφορά του φροντιστηρίου μας στην μακρόχρονη αυτή πορεία του είναι αναντίλεκτα σημαντική, γεγονός το οποίο  διαφαίνεται και από τις επιτυχίες των μαθητών του στις σχολές προτίμησής τους, και σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα καταλαμβάνοντας και τις πρώτες θέσεις στα επιλεγόμενα απ’ αυτούς ΑΕΙ αλλά ΤΕΙ της χώρας. Στην επιτυχία αυτή των μαθητών μας, μέσα σ’ όλο αυτό το διάστημα, συνέβαλαν, και συνεχίζουν να συμβάλλουν αποφασιστικά με τις γνώσεις τους και την πολύχρονη εμπειρία τους οι καθηγητές του φροντιστηρίου μας. Ο καθένας απ’ αυτούς  πέρα από την επάρκεια των γνώσεων που διαθέτει, αλλά και την μεταδοτική ικανότητα, διατηρεί άριστη σχέση με τους μαθητές, καθώς η μεταξύ τους συνεργασία  έχει οδηγήσει στις μεγάλες επιτυχίες των μαθητών μας.
Πέραν τούτων, ταυτόχρονα ο εκάστοτε καθηγητής του  φροντιστηρίου μας, ως υπεύθυνος καθηγητής μαθητή, έχει υπό την επίβλεψή του 2-3 μαθητές προσπαθώντας να εκτιμήσει, να βελτιώσει, να δώσει τις απαραίτητες συμβουλές, έτσι ώστε ο κάθε μαθητής, αλλά και το σύνολο των μαθητών μας , να μπορέσουν να υλοποιήσουν τους στόχους τους.
Αυτό είναι και το κλειδί της επιτυχίας των μαθητών μας, καθώς οι καθηγητές μας δεν προσφέρουν μόνο, και δεν μεταδίδουν μόνο τις γνώσεις τους, αλλά μαζί με τον κάθε μαθητή γίνεται προσπάθεια μέσα από στενή παρακολούθηση, υλοποίησης της επιτυχίας αυτής.


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *