Καθηγητές

ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ: ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ-ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Ο Δασκαλάκης Γεώργιος είναι απόφοιτος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Για διάστημα 5 ετών διετέλεσε επικεφαλής αρχαιολόγος σε ανασκαφικές δραστηριότητες στο νομό Χανίων και αφορούσαν περιόδους από την Μινωική εποχή έως και την Βυζαντινή. Το 1996 πήρε μέρος σε μεγάλη αρχαιολογική ανασκαφή στην περιοχή Πάφου της Κύπρου. Στο χώρο της εκπαίδευσης εργάζεται από το 1997.Στη διεύθυνση του φροντιστηρίου «ο Θεσμός» βρίσκεται από το 2004. Στον ελεύθερο χρόνο του διορθώνει ανελλιπώς εκθέσεις των μαθητών του…ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ: ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ-ΦΥΣΙΚΟΣ

Ο Γιάννης Θεοδωράκης είναι απόφοιτος του φυσικού τμήματος του πανεπιστημίου Κρήτης και κάτοχος πτυχίου ακορντεόν του ελληνικού ωδείου. Εργάζεται στο χώρο της εκπαίδευσης από το 1994. Στη διεύθυνση του φροντιστηρίου "ο Θεσμός" βρίσκεται από το 2004. Ειδικεύτηκε στις αγχώδεις μαμάδες!!!! και στους αυταρχικούς μπαμπάδες!!! Κατέχει διδακτορικό στο μπούλινγκ και στο ψάρεμα....       

ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ: ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ-ΧΗΜΙΚΟΣ


Ο Γιάννης Μαρκογιαννάκης αποφοίτησε το 2005 από το πανεπιστήμιο ΑΠΘ τμήμα Χημείας. Κατέχει μεταπτυχιακό από το Γενικό τμήμα του Πολυτεχνείου «Ανάλυση με νέες Τεχνολογίες» καθώς και από το Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο του τμήματος «Ποιότητα τροφίμων και φυσικά προϊόντα» . Από το 2005 μας κάνει την τιμή να διδάσκει στο φροντιστήριο… Ο Γιάννης γεννήθηκε στα βάθη της Ασίας και εργάστηκε ως έμπορος μεταξιού μέχρι το 2001. Στα τέλη του 2001 έκανε στροφή στην καριέρα του ανακαλύπτοντας μια εξ ολοκλήρου νέα κατηγορία των ενώσεων του άνθρακα με δομή σαν ένα κλουβί. Αυτό οδήγησε στην ανακάλυψη δομών άνθρακα παρόμοιων με σωλήνα. Οι ενώσεις αυτές θα ονομαστούν buckminsterfullerenes, ή φουλερένια.(γέλιο….)


ΜΠΟΥΖΟΥΝΙΕΡΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ: ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ-ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Ο Μπουζουνιεράκης Μανώλης είναι απόφοιτος του τμήματος Μαθηματικών Ηρακλείου. Εργάζεται στο χώρο της εκπαίδευσης από το 1997.Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια για παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες, ψυχολογία εφήβων και διδακτική στην εκπαίδευση. Στη διεύθυνση του φροντιστηρίου «ο Θεσμός» βρίσκεται από το 2004.Του αρέσει το διάβασμα και τα ταξίδια! επίσης , δεν αγχώνεται καθόλου……..


ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ: ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ-ΦΥΣΙΚΟΣ


Ο Σπανουδάκης Αντώνης είναι απόφοιτος του τμήματος Φυσικής του εθνικού  Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει παρακολουθήσει τριετή εκπαίδευση στο τμήμα Φιλοσοφίας και Οικονομίας στο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Παράλληλα έχει παρακολουθήσει σεμινάρια για μαθησιακές δυσκολίες και  ψυχολογία εφήβων. Στο χώρο της εκπαίδευσης βρίσκεται από το 1985.Στη διεύθυνση του φροντιστηρίου «ο Θεσμός» βρίσκεται από το 2004.Στον ελεύθερο χρόνο του φωτογραφίζει ανελλιπώς, συνεπώς πάντα θα τον συναντήσεις έξω όταν βγεις μια βόλτα, συλλέγει παλιούς δίσκους και ταινίες.Καλύπτει την φωτογράφιση για τα πάρτυ του Θεσμού!


ΝΙΚΗΦΟΡΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ: ΧΗΜΙΚΟΣΗ Νικηφοράκη Κατερίνα είναι απόφοιτος του χημικού τμήματος της Πάτρας. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια  για μαθητές  με μαθησιακές δυσκολίες και ψυχολογία εφήβων. Εργάζεται στο χώρο της εκπαίδευσης ως  χημικός από το 1985!!!! Και είναι από τα ιδρυτικά μέλη του Θεσμού. Το Σεπτέμβρη θα είναι εκείνη που θα δουλεύει μέρα-νύχτα για να μας τακτοποιήσει (βολέψει) τέλεια τα προγράμματα!!!!!γι’αυτό την ευχαριστούμε!
ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ:ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣΟ Στέλιος Σπανουδάκης είναι απόφοιτος του τμήματος Μαθηματικών του πανεπιστημίου Κρήτης.  Εργάζεται στον χώρο της εκπαίδευσης από το 1996 έχοντας την  ικανότητα να μεταφέρει με έναν ιδιαίτερο τρόπο τις γνώσεις του σε όλα τα παιδιά  γι’ αυτό κ όλοι τον λατρεύουν!!!ΣΠΑΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ:ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Ο Νίκος Σπανάκης είναι απόφοιτος του τμήματος Μαθηματικών του πανεπιστημίου Κρήτης. Κατέχει πτυχίο εξειδίκευσης Μετεωρολόγου από την Δ.Α.Υ. Έχει εμπειρία στη διδασκαλία και στην προφορική εξέταση μαθητών με δυσλεξία, διάσπαση προσοχής και άλλες μαθησιακές δυσκολίες. Εργάζεται στον χώρο της εκπαίδευσης από το 1994 ενώ τελευταία προσπαθεί να τελειώσει το Διδακτορικό του στο surfing και ίσως μας εκπλήξει κ στους Ολυμπιακούς!!!(γέλιο…)

ΦΡΑΓΚΙΟΥΔΑΚΗΣ ΕΥΤΥΧΗΣ
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ:ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ


Ο Ευτύχης Φραγκιουδάκης είναι απόφοιτος του τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Κρήτης (βαθμός άριστα 8.82).Κατέκτησε το βραβείο Σ.Κ Πηχωρίδη με τα υψηλότερα επιτεύγματα της σχολής. Επίσης του χορηγήθηκε η υποτροφία του Ι.Κ.Υ,ως καλύτερος φοιτητής 1ου, 2ου, 3ου, και 4ου έτους. Έχει μεταπτυχιακό δίπλωμα στα Θεωρητικά Μαθηματικά. Εργάζεται στο χώρο της εκπαίδευσης από το 2012 και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια για παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και ψυχολογία στην εκπαίδευση.Τρελαίνεται για ορειβασία και πεζοπορία!!!!
ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ:ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣΟ Νίκος Πετρίδης είναι απόφοιτος του τμήματος  Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Κρήτης. Εργάζεται στον χώρο της εκπαίδευσης από το 1999….. Είναι πρωτοπόρος μαθηματικός και σε αυτόν οφείλεται, ανάμεσα σε άλλα, η καθιέρωση του συμβόλου f(x) για τις συναρτήσεις. Διακρίθηκε στα ανώτερα μαθηματικά και κυρίως στον διαφορικό και ολοκληρωτικό λογισμό. Οι σπουδαιότερες εργασίες του αναφέρονται στην ανάλυση των ισοπεριμέτρων, στη συσχέτιση των κυκλικών και των εκθετικών συναρτήσεων, στη θεωρία της περιστροφής σώματος γύρω από σταθερό σημείο, στην αναλυτική γεωμετρία κ.τ.λ. (γέλιο…)


ΣΤΑΥΡΟΥΔΑΚΗ ΑΡΓΥΡΩ
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ:ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣΗ Σταυρουδάκη Αργυρώ είναι απόφοιτη του τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Κρήτης, εργάζεται στο χώρο της εκπαίδευσης από το 2007.Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στη ψυχολογία εφήβων και τις μαθησιακές δυσκολίες. Εργάστηκε στο Δημόσιο σχολείο στο πρόγραμμα πρόσθετης  ενισχυτικής διδασκαλίας.


ΠΕΡΡΑΚΗ ΧΡΥΣΑ
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ:ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ
Η Περράκη Χρύσα  είναι απόφοιτη  του τμήματος Μαθηματικών  και Φυσικών Επιστημών του ΕΜΠ .Επίσης είναι τελειόφοιτη μεταπτυχιακού διπλώματος Εφαρμοσμένων Μαθηματικών  του Πολυτεχνείου Κρήτης. Εργάζεται στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση από το 2007, έχοντας  χρόνια εμπειρίας στη διδασκαλία για  παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες .Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια ψυχολογίας εφήβων και για παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες.
ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ:ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ


Η Κατερίνα Σταματάκη είναι απόφοιτος του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας της φιλοσοφικής σχολής Ρεθύμνου. Έχει ασχοληθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα με την εκμάθηση των Νέων Ελληνικών σε Ξένους σε αντίστοιχα Ινστιτούτα. Εργάστηκε σε ιδιωτικό  σχολείο αλλά και στο δημόσιο (Ενιαία Λύκεια)  στο πρόγραμμα της  Πρόσθετης Διδασκαλίας  από το 2006-2012. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια  για παιδιά με μαθησιακές  δυσκολίες καθώς και για διδασκαλία στην Εκπαίδευση. Εργάζεται στο χώρο της Εκπαίδευσης από το 1997. Λατρεύει τη λογοτεχνία, το θέατρο, τις εκδρομές και τα ταξίδια!!!


ΣΓΟΥΡΟΜΑΛΛΗ ΒΙΚΥ
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ:ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ


H Βίκυ Σγουρομάλλη είναι απόφοιτος του τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας  της φιλοσοφικής σχολής Αθηνών. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια για παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες καθώς και για συμβουλευτική γονέων.Την περίοδο των σπουδών της παρακολούθησε διδασκαλία σε πειραματικά γυμνάσια και λύκεια της Αθήνας και εκπόνησε αντίστοιχη διδακτική εργασία. Συμμετείχε στο Πρόγραμμα Διδακτικής Στήριξης μαθητών Ενιαίων Λυκείων. Εργάζεται στον χώρο της εκπαίδευσης από το 2006.
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΟΡΣΑΛΙΑ
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ:ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ
Η Ορσαλία είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών του τμήματος Φιλολογίας. Κατέχει πτυχίο νοηματικής γλώσσας του δευτέρου κύκλου και πτυχίο της μεθόδου Braille. Είναι από την Αθήνα αλλά διαμένει στα Χανιά από το 2011 και εργάζεται στην εκπαίδευση από το 2006.


ΚΟΝΤΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ:ΦΥΣΙΚΟΣ
Ο Κώστας Κοντάκης είναι απόφοιτος του τμήματος Φυσικής του πανεπιστημίου Κρήτης. Έχει μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στα συστήματα αυτόματου ελέγχου του τμήματος ρομποτικής του εθνικού Μετσόβιου πολυτεχνείου. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια για παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και εργάζεται στο χώρο της εκπαίδευσης από το 2005.

ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ:ΦΥΣΙΚΟΣΟ Παναγιώτης Μπαλαντίνος είναι απόφοιτος του τμήματος Φυσικής του πανεπιστημίου Κρήτης. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια για παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες καθώς και στην ψυχολογία και εκπαίδευση. Εργάζεται στον χώρο της εκπαίδευσης από το 2007.
ΖΕΝΤΕΛΗ ΝΑΤΑΛΙ
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ:ΦΥΣΙΚΟΣH Νάταλι Ζεντέλη είναι απόφοιτος του τμήματος Φυσικής του εθνικού Καποδιστριακού πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια για παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες καθώς και στην ψυχολογία και εκπαίδευση.  Εργάζεται στον χώρο της εκπαίδευσης από το 2006.ΠΛΑΤΣΙΔΑΚΗ ΡΟΔΩ
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ:ΦΥΣΙΚΟΣ


H Ρόδω Πλατσιδάκη  είναι απόφοιτος του τμήματος Φυσικής του Αριστοτέλειου πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχει εργαστεί στα πλαίσια πρακτικής άσκησης σε σχολείο κωφών και βαρήκοων μαθητών. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια πάνω στην διδακτική της φυσικής καθώς και για παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες. Εργάζεται στον χώρο της εκπαίδευσης από το 2010.
ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΓΓΕΛΙΩ
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ:ΦΥΣΙΚΟΣΗ Βαγγελιώ Χατζηδάκη είναι απόφοιτος του τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Κρήτης. Έχει μεταπτυχιακή εξειδίκευση καθηγητών θετικών επιστημών από το ΕΑΠ. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια για παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και εργάζεται στο χώρο της εκπαίδευσης από το 2007.ΑΡΩΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ:ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣΟ Γιάννης Αρώνης είναι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικής επιστήμης του Αριστοτέλειου πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια για παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες καθώς και στην ψυχολογία και εκπαίδευση.  Εργάζεται στον χώρο της εκπαίδευσης από το 2000.
ΧΑΤΖΗΣΤΑΥΡΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ:ΧΗΜΙΚΟΣ
Ο Βασίλης Χατζησταύρος  είναι απόφοιτος του τμήματος Χημείας του πανεπιστημίου Κρήτης. Έχει διδακτορικό τίτλο σπουδών από το πολυτεχνείο Κρήτης. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στην διδακτική της Χημείας και εργάζεται στο χώρο της εκπαίδευσης από το 2004.
ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ:ΧΗΜΙΚΟΣΗ Ελευθερία Αντωνίου είναι απόφοιτος του τμήματος Χημικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, και κάτοχος Μεταπτυχιακού και Διδακτορικού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Τεχνολογία Υλικών από το Τμήμα Χημικής και Βιολογικής Μηχανικής, Πανεπιστήμιο της Πολιτείας της Νέας Υόρκης, Μπάφαλο, ΗΠΑ. Η Ελευθερία είναι μεταδιδακτορική ερευνήτρια στη Σχολή Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πολυτεχνείου της Κρήτης και εργάζεται στον χώρο της εκπαίδευσης από το 2015.


ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΠΕΝΥ
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ:ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΗ Πένυ Μαρινάκη είναι απόφοιτος του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών του πανεπιστημίου Κρήτης. Έχει εργαστεί στο Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ) στο τμήμα Human Computer Interaction. Είναι εισηγήτρια στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Ινστιτούτου Εκπαίδευσης Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών και εργάζεται στο χώρο της εκπαίδευσης από το 2006.


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΝΙΚΟΣ
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ:ΒΙΟΛΟΓΙΑΟ Νίκος Κωνσταντίνου είναι απόφοιτος του τμήματος Βιολογίας του εθνικού Καποδιστριακού πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια για παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες ψυχολογίας εφήβων και ψυχολογίας στην εκπαίδευση.  Εργάζεται στον χώρο της εκπαίδευσης από το 2007.ΣΓΟΥΡΟΜΑΛΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ - ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ


Η Γεωργία Σγουρομάλλη είναι απόφοιτος του τμήματος Τ.Ε Χρηματοοικονομικής & Ελεγκτικής (άριστα 8,63).Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Μάνατζμεντ-Μάρκετινγκ, Εμπορικής Διαχείρισης, Δημοσίων Σχέσεων, Εξυπηρέτησης Πελατών ,Γραμματειακής Υποστήριξης, Ψυχολογία  Εφήβων. ΄Εργάζεται στο θεσμό από το 2006 ως υπεύθυνη γραμματειακής υποστήριξης και επικοινωνίας.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *